سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری
سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری

تکنولوژی پرداخت الکترونیکی از طریق موبایل تا سال 2020

تا سال 2020 اغلب مردم از طریق موبایل پرداخت ها را انجام می دهند



طبق نتایج یک تحقیق که به تازگی انجام شده، بسیاری از کارشناسان و کاربران اینترنت فکر می کنند که پول نقد و کارت اعتباری در دهه آینده منسوخ خواهد شد و اغلب مردم پرداخت های شان را از طریق گوشی موبایل هوشمندشان انجام خواهند داد. حدود ۶۵ درصد از پاسخ دهندگان به سوالات این تحقیق گفته اند که گمان می کنند مردم به طور کامل با کیف پول موبایلی شان انس خواهند گرفت و به آن عادت خواهند کرد و کلیه پرداخت ها تا ۲۰۲۰ موبایلی خواهد شد.


خواه این استفاده به صورت پرداخت پول قهوه با اپلیکیشن ساده خود کافی شاپ باشد یا خریدهای متنوع با گوگل والت، و شاید استفاده از ابزارهای مختلفی که برای تبادل مالی و تبدیل موبایل به ابزار ثبت چک، در حال توسعه هستند؛ به هر حال این راهی است که با سرعت طی می شود و پرداخت موبایلی را روز به روز مهم تر می کند.

در گزارش ماه دسامبر ComeScore تقریبا ۳۸ درصد دارندگان اسمارت فون به نوعی از موبایل شان برای پرداخت استفاده می کنند. برخی تحقیقات موسسه Pew هم نشان داده که حدود یک سوم دارندگان اسمارت فون به نوعی از تلفن هوشمندشان برای انجام کارهای بانکی (مانند کنترل موجودی یا پرداخت قبض) استفاده می کنند. و ۴۶ درصد آنها حداقل هزینه یک اپلیکیشن را با موبایل شان پرداخته اند.

در گزارش جدید هم که روز سه شنبه توسط Pew منتشر شده، ۶۵ درصد شرکت کنندگان با این عبارت کاملا موافقند:

تا سال ۲۰۲۰، اغلب مردم استفاده از ابزارهای هوشمند برای پرداخت هزینه هایی را که نیاز به پول نقد یا کارت اعتباری دارد، پذیرفته و به آن کاملا عادت کرده اند. مردم به سخت افزارها و نرم افزارهای شخصی که برای نقل و انتقال پول از طریق اینترنت و در فروشگاه ها به کار می روند، کاملا اعتماد کرده و با خیال راحت از آنها استفاده می کنند. در کشورهای پیشرفته پول نقد و کارت اعتباری هم تقریبا ناپدید شده و در بسیاری از تبادلات مالی حذف می شوند.
سوزان کرافورد استاد دانشگاه هاروارد می گوید: «هیچ چیز به اندازه سیستم پولی با وهم و خیال نمی تواند همراه شود. این ایده که ما چگونه و با چه تشریفاتی تکه های کاغذ چاپ شده را برای مبادله آب و غذا دست به دست می کنیم، نشان دهنده میزان اعتماد و انس ما به عادات قدیمی شکل گرفته در وجودمان به عنوان یک انسان است. خب چرا قدم بعدی را بر نداریم؟ مطمئنا ما حتی می توانیم فراتر از این نمایش های انتزاعی و خیالی ارزش گذاری ها حرکت کنیم!»

البته در این میان یک سوم شرکت کنندگان مخالف همه گیر شدن چنین شیوه های پرداختی بودند و می گفتند که گفتمان غالب آینده «همه چیز دیجیتال - همیشه و همه جا» نخواهد بود. دلیل اصلی بسیاری از این گروه، نگرانی های آنها در خصوص امنیت بود. پیتر جی. مک کان از مهندسان ارشد FutureWei Technologies می گوید: «استفاده از یک رشته ساده اعداد که باید با همه فروشندگان و کسانی که با آنها تبادل مالی دارید به اشتراک گذاشته شود، واقعا یک سیستم مضحک ناامن است که می تواند و باید تغییر یابد.»

طرفداران پرداخت موبایلی می گویند که تکنولوژی در حال رشد و نمو است و پیشرفت می کند. و با این حال پرداخت های موبایلی چندان نا امن تر از شیوه های پرداختی که امروزه استفاده می شود، نخواهد بود. برای مثال مدیر بخش موبایل مسترکارت اعتقاد دارد که به شکل پایه، پرداخت موبایلی هم تکنولوژی همانند کارت های اعتباری دارد و نمی توان گفت که بهتر یا بدتر از آن است.

و خلاصه اینکه به نظر می رسد که پرداخت موبایلی روز به روز پیشرفت کرده و جایگزین شیوه های مرسوم امروزی خواهد شد. البته چیزی که در این راه تاثیر فراوانی خواهد داشت، میزان کاربرپسندی و سادگی شیوه های پرداخت موبایلی، و امنیت آن ها است که می تواند کاربران را در جایگزینی این شیوه به جای راه های مرسوم امروزی ترغیب و تشویق کند.

اولین اسمارت فون با قلب تپنده اینتل

عرضه اولین اسمارت فون با قلب تپنده اینتل تا پایان هفته جاری



بعد از معرفی پردازنده های ویژه اینتل برای تلفن های همراه ، شایعات و صحبت های زیادی در خصوص عرضه اسمارت فون هایی با قلب تپنده اینتل منتشر شد که هر کدام زمانی را وعده می دادند. اما بالاخره اوتلینی مدیرعامل اینتل، در نشست خبری روز گذشته خود گفت که اولین تلفن هوشمند با پردازنده اینتل اواخر این هفته معرفی خواهد شد.


اوتلینی در کنفرانس ارائه گزارش سه ماهه اول اینتل گفت: «منتظر باشید تا مرحله مهم دیگری از کسب و کار اینتل را در اواخر این هفته ببینید: عرضه اولین اسمارت فون بر پایه معماری اینتل.»


lava-smartphone-specs.jpeg


به گفته برخی منابع این تلفن توسط شرکت هندی Lava عرضه خواهد شد. همانطور که در تصویر بالا می بینید، این تلفن از چیپ Intel Z2460 Atom بهره می برد و صفحه نمایش 4‪.‬03 اینچی آن کیفیت 1024 در 600 پیکسلی دارد. دوربین ۸ مگاپیکسلی، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی و پشتیبانی ارتباط HSPA‪+‬ از دیگر امکانات این اسمارت فون اینتل-لاوایی هستند.


علاوه بر این باید به زودی منتظر عرضه اسمارت فون های اینتلی از سوی لنوو، موتورولا، اورنج و ZTE هم باشیم. احتمالا Lenovo K800 دومین موبایل با پردازنده اینتل در بازار خواهد بود و دیگر شرکت ها هم برای تابستان یا نیمه دوم امسال برنامه ریزی کرده اند.

اینتل به عنوان بزرگترین شرکت پردازنده ساز دنیا، سعی دارد علاوه بر ادامه یکه تازی در دنیای پردازنده های کامپیوتر، با تمرکز طراحی چیپ و بازار هدفش بر روی ابزارهای کوچکتر (همچون موبایل و تبلت ها)، جای خود را در بازارهایی که تا کنون غایب بزرگ آنها بوده، باز کند. باید منتظر عرضه محصولات مجهز به قلب تپنده اینتل بمانیم، تا ببینیم در این کارزار چه میزان موفق خواهد شد.

کارت حافظه میکرو اس دی جدید سامسونگ

غلطک ۱۱ تنی و کارت حافظه میکرو اس دی سامسونگ



اگر به دنبال خرید کارت حافظه میکرو اس دی برای تلفن یا تبلت تان هستید، بد نیست به دنبال مدلی باشید که در مقابل ضربه هم مقاوم باشد. اما چقدر مقاوم؟ سامسونگ می گوید سری جدید حافظه های میکرو اس دی Plus Extreme نه تنها سرعت بسیار بالایی دارند بلکه مانند یک گلادیاتور در مقابل شرایط سخت مقاومت می کنند.


اگر باورتان نمی شود باید تست های سایت آلمانی Smartphontech را روی این کارت حافظه کوچک ببینید. از انداختن درون ماشین لباسشویی گرفته تا عبور یک غلطک ۱۱ تُنی از روی آن!

البته زیاد پیش نمی آید که کارت حافظه به صورت اتفاقی از دستمان افتاده و زیر یک کامیون غول پیکر برود. اما به هر حال دیدن ویدیو تست این کارت حافظه، در ادامه مطلب خالی از لطف نیست.


کتاب زندگینامه استیو جابز



زندگینامه استیو جابز (پرفروش ترین کتاب سال ۲۰۱۱) به زبان فارسی و به صورت اختصاصی در اختیار شما است. همین الان نسخه خودتان را دانلود کنید، از خواندنش لذت ببرید و در کنار آن با حمایت داوطلبانه از مترجم، به ارایه آثاری از این دست در آینده کمک کنید. (هم اکنون ویرایش دوم کتاب و در دو اندازه متفاوت در اختیار شما است)


برای دانلود کتاب از لینک زیر استفاده کنید 


http://www.narenji.ir/steve

تصاویر گوناگون

بیغوله معتادان در پیشاور پاکستان



بیغوله معتادان



 




سیل در سائوپائولو برزیل



سیل در سائوپائولو برزیل



 


تظاهرات معترضان یمنی در صنعا در اعتراض به ضرورت بیرون کردن افسران طرفدار علی
عبدالله صالح از ارتش



معترضان یمنی



 


نمایش گران ترین سکه طلای جهان در لندن. این سکه در سال 1933 ضرب شده است



گران ترین سکه طلا



 


هجوم مردم برای خرید سیب زمینی ارزان در تسالونیکی یونان



یونان



 


دیوار ندبه در قدس اشغالی



دیوار ندبه



 


عبور یک کاروان شتر از یک صحرای سرد در قرقیزستان



قرقیزستان



 


برگزاری یک فستیوال سنتی مسلمانان تایلند در جنوب این کشور



مسلمانان تایلند



 


آخرین محصول بویینگ قاره پیما که یک هواپیمای تشریفاتی است. هنوز مشخص نیست که این
هواپیمای 300 میلیون دلاری را چه کسی خریده است



بویینگ قاره پیما



بویینگ قاره پیما



 


یک مسلمان بریتانیایی در روز جمعه مشغول ادای فریضه نماز در مرکز شهر لندن



فریضه نماز



 


روستانشینان چینی در حال حمل آب



روستانشینان چینی