سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری
سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری

نان و بنزین گران می شود

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری دوشنبه هفته جاری وزرای اقتصادی کابینه را به همراه اعضای کارگروه کنترل بازار و مسئولان ذخیره‌سازی کالا را گردهم جمع کرده و از برنامه اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها در آینده‌ای نه چندان دور سخن گفته است.

خبرهای رسیده از این جلسه ویژه حکایت از آن دارد که رئیس‌جمهوری گزارشی از آخرین وضعیت موجودی کالاهای اساسی کشور را به همراه آخرین گزارش از ذخیره‌سازی گندم و آرد از مسئولان طلب کرده تا بر مبنای آن، زمان اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها را معین کند.

بر این اساس، تب و تابی میان اعضای کابینه اقتصادی دولت در حال انجام است و خبرها حکایت از آن دارد که در مورد نرخ برخی از کالاها از جمله نان و بنزین نیز در این جلسه بحث و بررسی صورت گرفته است.

این در شرایطی است که علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در پی تاخیر رئیس جمهوری، قانون ممنوعیت اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها تا پایان سال جاری را ابلاغ کرده است.

پیش از این نیز، رئیس‌جمهور در آخرین مصاحبه تلویزیونی خود، زمزمه اجرای فاز دوم هفدمندی یارانه ها و 5 برابر شدن یارانه نقدی را تلویحا اعلام کرده است.

در همین حال، برخی نمایندگان سرشناس مجلس گفته بودند که اگر دولت بخواهد یارانه ها را 5 برابر کند، در آن شرایط بنزین باید 5000 هزار تومان و نان باید 1500 تومان شود.

آب هویج تاثیری در افزایش بینایی ندارد


در گذشته مردم به دلیل سوء تغذیه و فقر «ویتامین A» دچار بیماری «شب کوری» می‎شدند بر همین اساس هویج را که سرشار از «ویتامین A» است را جزء درمان‌های این بیماری قرار می‌دادند.
 
با پیشرفت جوامع و اصلاح رژیم غذایی افراد میزان دریافت «ویتامین A» به مقدار چشمگیری افزایش یافته است به طوری‌که در رژیم عادی افراد «ویتامین A» به مقدار زیادی وجود دارد.
 
متاسفانه مردم بر این باور هستند که هر بیماری چشمی را می‌توان با مصرف آب هویج بهبود بخشید که باید گفت این یک باور غلط و بی اساس زیرا مصرف این میوه هیچ تاثیری بر قدرت بینایی و بیماری‌های چشم ندارد.
 
 مصرف بیش از حد آب هویج نه‌تنها در بیماری چشم تاثیر نداشته بلکه موجب زردی پوست نیز می‌شود.

آب هویج یک ماده محلول در چربی است که از طریق ادرار دفع نمی‌شود بنابراین بر اثرتجمع می‌تواند عوارضی را برای کبد به همراه داشته باشد.

3دلیل مهم برای مصرف بروکلی

این کلم سبز رنگ ضد سرطان و سرشار از مواد مغذی مفید برای بدن است. توصیه می‌کنیم از این گیاه سبز نهایت استفاده را ببرید.




بروکلی و قدرت ضد سرطانی‌اش:


بروکلی متعلق به خانواده‌ی کلم‌ها است و قدرت ضد سرطانی‌اش نیز به همین دلیل است. باید بدانید که همه‌ی خانواده‌ی brassicace ها همین خاصیت را دارا می‌باشند.بروکلی از 90 درصد آب تشکیل شده و حاوی مواد مغذی فوق‌العاده‌ای است. یک عدد بروکلی کوچک به اندازه‌ی یک فنجان جو، فیبر و به اندازه‌ی دو عدد پرتقال، ویتامین C دارد. حتی می‌توان از برگ‌های بروکلی نیز استفاده کرد چون خوردنی‌اند.


بروکلی و قدرت درمانی‌اش:

در بین گیاهان خوردنی، بروکلی مقام اول مبارزه با سرطان را به نام خود ثبت کرده است. باید بگوییم که بروکلی خاصیت ضد سرطانی‌اش را مدیون ترکیبات گوگردی مثل سولفورفان است و بوی آن نیز ناشی از همین ماده است. سولفورافان ژن‌های ما را از خطر افزایش آنزیم‌هایی که به بروز سرطان منجر می‌شود، آگاه می‌سازد.
شما با افزایش مصرف بروکلی خطر ابتلا به سرطان سینه، ریه، معده و کولون را به نصف می‌رسانید. در بین گیاهان خوردنی، بروکلی مقام اول مبارزه با سرطان را به نام خود ثبت کرده است همچنین پژوهش‌های متعدد نشان داده است که سولفورافان می‌تواند با باکتری‌هایی که باعث زخم معده می‌شوند مقابله کند. نکته جالب توجه این است که بروکلی منبع غیر لبنی کلسیم و پتاسیم بوده و برای استخوان‌ها و فشار خون بسیار مفید است.

ویتامین C و بتاکاروتن موجود در بروکلی از بروز آب مروارید در چشم‌ها پیشگیری به عمل می‌آورد. این آنتی اکسیدان‌ها همچنین از سلول‌های مغزی در برابر حمله‌ی رادیکال‌های آزادی که به حافظه آسیب می‌زند، حافظت می‌کند.
 
بروکلی و مواد مغذی آن:

در هنگام مصرف، گل و ساقه‌ی بروکلی را به مدت سه الی پنج دقیقه بخار پز کنید.
برای پخت بروکلی از آب زیادی استفاده نکنید زیرا مواد مغذی آن در آب زیاد از بین می‌رود.

گل‌های بروکلی دارای بیشترین میزان بتاکاروتن هستند، اگر شما ساقه‌ی این گیاه را هم دوست دارید می‌توانید با خیال راحت از آن میل کنید زیرا ساقه‌ی بروکلی نیز حاوی مواد مغذی فراوانی است.ارزش غذایی نصف فنجان بروکلی پخته برابر با یک وعده سبزیجات است.

نکته:
 موقع خرید، بروکلی‌های سبز تیره، بنفش یا آبی کم‌رنگ را انتخاب کنید که بیشترین میزان بتاکاروتن و ویتامین C را دارد. از مصرف ساقه‌های خیلی نرم و یا گل‌های زرد صرف‌نظر کنید زیرا این گونه بروکلی‌ها خراب هستند.

آیا می دانید . . . .


آیا می دانید  قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است.


( زیر دندان خود حس کرده اید)


        آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد

در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود

  
آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و...

با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر

از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه

می باشد
      آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها,

کیکها, آدامسها و ... همه سرطان زا هستند

 
آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی

باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در

بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان

ارزانتر است.
  آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین

خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده

است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می

شود که کشنده است.


 
آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی

یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب

کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که

همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد


 
آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه

ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود

و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری

های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره

مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست.

   
آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب

پوسیدگی دندانها می شود

(دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود).

       
آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای

صدمه به پوست و جوش صورت است.

  
آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده

تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس

تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی

اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2

عدد می باشد

 
  و اما چه کنیم؟
 

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن,

روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن

گیاهیست.

بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین

نوشابه
سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و

... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما

موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه

می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب,

گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن,

استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده

از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک,

عسل بسیار بجاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم

موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و

مسی
می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع

گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء

فرهنگ عمومی بوده است) غذاهای خورشی سنتی,

غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای

سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و

لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس

شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس

دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل

استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود

از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده

میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.

پوست
میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست

بسیار مفید است میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در

معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمک و

پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند استفاده از

چوب مسواک
(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین

مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها

خواهند بود
 

کمترین کمک انسان دوستانه شما تکثیر این برگه و در

اختیار دیگران قرار دادن است

چطور دستگاه USB را بدون انجام مراحل Safe Removal خارج کنیم؟

بهترین راه برای در آوردن USB در ویندوز استفاده از روش Safe Removal است، اما این کار ممکن است کمی سخت باشد! اگر دستگاه USB خودر را روی روش quick removal تنظیم کنید دیگر نیازی به روش Safe Removal نیست.

http://www.techfuels.com/attachments/linux-free-bsd/28707d1331107053-linux-flash-drive-linux-flash-drive.jpg


دستگاه USB را می‌توان بدون کوچکترین وقفه از کامپیوتر بیرون کشید. استفاده از Safe Removal  مانع از راحتی و سرعت انجام کار می‌شود.
در اینجا به شما روشی را معرفی می‌کنیم که تنها با یک عملیات ساده دستگاه USB خود را روی روش quick removal تنظیم کنید.
 
قدم اول: پس از اتصال دستگاه USB به کامپیوتر سراغ "device manager" رفته و آن را انتخاب کنید.
 
قدم دوم: مجوعه زیر پوشه‌های Disk drives را باز و بر روی نام USB خود دوبار کلیک کنید.
 
قدم سوم: در پنجره‌ای که باز می‌شود به بخش Policies رفته و گزینه "Quick removal (default)" را انتخاب کنید.
 
 
همه‌اش همین بود. البته به خاطر داشته باشید که با این روش نمی‌توانید در هنگام انجام عملیات روی فایل‌ها هم USB خود را بیرون بکشید. بلکه فقط بعد از تمام شدن عملیات کپی، پاک کردن یا انتقال فایلها و زمانی که چراغ روی USB دیگر خاموش و روشن نمی‌شود، می‌توان بدون Safe Removal، دستگاه را خارج کرد.