سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری
سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری

بهترین گوشت برای قلب

بهترین گوشت برای قلب
گوشت سفید به دلیل وجود چربی و اسید اوریک کمتر برای قلب انسان مفید است.
به گزارش  باشگاه خبرنگاران، علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: توصیه می‌شود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید  است. این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشت ها سبب سلامت قلب انسان می شود.


منبع : باشگاه خبرنگاران

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد